torsdag 3 maj 2012

Vårt avskyvärda kommunistparti

Under det så kallade första majfirandet i Malmö visade vårt högst avskyvärda kommunistparti, vilket i sin stora feghet icke vågar stå för sitt rätta epitet utan kallar sig "vänsterpartiet", sitt sanna jag. I detta firande hade de våldsälskande kommunisterna låtit färdigställa så kallade piñatas, vilket är figurer vilka fylls med godsaker. Dessa figurer hade utformats med bilder på statsminister Reinfelt samt statsråden Borg och Lööf.

Firandet utformades sedan på så sätt att de kommunistiska våldsförhärligarna till barn utdelade så kallade basebollträd. Dessa arma och förledda barn uppmanades sedan att med våld slå sönder figurena, föreställande statsminister Reinfelt, statrådet Borg och statsrådet Lööf, och belönades för detta med ymniga mängder av godsaker.

Det hela visar åter att kommunismen hör till de mest människofientliga, våldsförhärligande och avskyvärda läror som mänskligheten frambringat. Att på detta sätt fostra barn med våldförhärligande är så till den grad upprörande och smaklöst att det saknas ord att uttrycka. Det står utom allt tvivel att kommunismen, som mördat, torterat och lemlästat miljoner och åter miljoner människor, icke är något annat än den röde satans egen lära.

Är det så att kommunistledaren Sjöstedt, vilken allt mer synes vara en ulv i fårakläder, besitter någon form av anständighet och hyfs bör han ofördröjligen uppsöka såväl statsminister Reinfelt såsom statsråden Borg och Lööf och till dessa framföra sin uppriktiga ursäkt och djupa ånger. Måhända är detta dock för mycket begärt av en som anammat den männsikofientliga kommunistiska läran.

Varje människoälskare kan icke göra annat än att bespotta kommunismen och dess våld.

4 kommentarer:

  1. "Det hela visar åter att kommunismen hör till de mest människofientliga, våldsförhärligande och avskyvärda läror som mänskligheten frambringat."

    Med viss respekt för h:r Fältmarskalkens kreativa, antikommunistiska formuleringskonst vill jag ändå framställa frågan, vilken våldsförhärligande, människofientliga lära de ungmoderater representerade som på 1970-talet höll sig med en pilkastningstavla föreställande Olof Palme?

    SvaraRadera
  2. Herr Rune,
    Det förhållande att omogna och obetänkta så kallade ungmoderater, för fyrtiotalet år sedan, säges ha haft en pilkastningstavla föreställande herr Palme kan på intet sätt användas såsom rättfärdigande av den händelse som vi nu fått rapporterad från Malmö. En försyndelse motiverar icke en annan. För herr Runes kännedom kan jag ock nämna, att jag på den tid partipolitiken fortfarande intresserade mig, var med om att näpsa nämnda typ av beteende.

    Det som måhända är en skillnad, icke i beteendet som sådant, utan i organiserandet av händelserna är att det i det kommunistiska fallet synes vara initierat av vuxna partimedlemmar medan det i det ungmoderata fallet var initierat av ungdommar, som icke tillräckligt fostrats i respekten för medmänniskan, vilket är att högeligen beklaga.

    Ock är det så i det nu aktuella fallet att händelsen skett på en tillställning organsierat av det parti som har en obruten tradition tillbaka till år 1917, en tradition under vilken man, under långa perioder, helt okritiskt försvarat historiens värsta illgärningsmän, vilka hade våldet och föraktet för medmänniskan såsom sitt främsta signum. Detta är för mig betecknande.

    SvaraRadera
  3. I det aktuella fallet, vilket jag inte rättfärdigar utan tar avstånd ifrån, synes det ha varit partivänner från Latinamerika som tagit med sig en tradition från sin världsdel och omplanterat densamma på svensk botten. Lokala partiföreträdare har offentligt kritiserat tilltaget. Latinamerika är den rätta, betecknande kontexten, ej Ryssland i detta fall.

    Beträffande våldsförhärligande väsnterpartister. Det är svårt att känna igen sig i den bilden. Vänsterpartiets ledamöter i till exempel stadsdelsnämnden sitter näppeligen och funderar på några våldsamheter. Och så ser hela detta parlamentariska parti ut.

    SvaraRadera
  4. Herr Rune,
    Det jag vänder mig emot är den tradition av våldsanvändning som är behäftat med kommunismen och som alltid visat sig varhelst kommunistiska krafter kommit till makten. Herr Rune får ursäkta, men jag ser en relation i tänkesätt mellan det inträffade och den kommunistiska våldstraditionen.

    Jag ifrågasätter icke att det finns mången partimedlem för vilket våldet är främmande men icke desto mindre har partiet aldrig, enligt mitt förmenande, gjort upp med sitt mörka förflutna.

    Alltjämt finns företrädare för partiet som framhärdar i våldsförhärligandet. En av partiets förtroendevalda i Norrbotten, en viss herr Fors, tillika landstingsledamot, gjorde föregående år följande våldsförhärligande uttalanden:

    "Inga moderater förtjänar något annat än bly…”

    "Alla tänkande människor förespråkar väl Per Gudmundsons avrättning?"

    Tar man denna dag del av herr Fors våldsamma oförskämdheter kan man på hans så kallade "twitter" läsa:

    "Visst är Annie Lööf en hubot?"

    Om den aktuella händelsen framförde herr Fors den 3 maj följande:

    "Låt oss kräva en borgarpiñata i varje stad och by"

    Icke med ett finger har partiet agerat mot herr Fors och än mindre uteslutit honom såsom varje annat parti i vårt rikes Riksdag hade gjort.

    Våldstradtionen är således icke isolerad till en ensklid händelse i Malmö utan florerar ostört i partiet.

    SvaraRadera